S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Povolit vše" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Nastavení cookies

 

 


NajduZboží.cz


Úvod »V KUCHYNI»KUCHYŇSKÉ NOŽE A PŘÍSLUŠENSTVÍ»Brousky, ocílky » Ocílka diamantová jemná 26 cm - Wüsthof Dreizack Solingen


        

Ocílka diamantová jemná 26 cm - Wüsthof Dreizack Solingen

Diamantová Ocílka jemná plochá 26 cm - Wüsthof Dreizack Solingen

skladem

 

Skladem: 500 ks
Dostupnost: Skladem ihned k odeslání
Číslo produktu: 3049705226
Výrobce: Wüsthof Dreizack Solingen
Země původu: Německo
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Skladem u dodavatele/expedice do 5 pracovních dní
EAN kód: 4002293115696
naše cena bez DPH : 1 735 Kč (71 Euro)
naše cena s DPH (21 %):
2 099 Kč (86 Euro)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Jemná diamantová ocílka má zrnitost J 240.

  • Rukojeť je vyrobená z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu, který je odolný vůči nárazu
  • Z hygienických důvodů mezi rukojetí a ocelí není žádná mezera
  • Slouží k oživení a uhlazení ostří nože
  • Ocílku lze umývat v myčce nádobí

  • Ocílka - délka brusné části 26 cm
  • Zrnitost: J 240

Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.
Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.
Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen.

Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky.
Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

kewin [94.112.3.*]

15.02.2014 02:12

dotaz

jaký je rozdíl mezi jemnou a hrubou ocílkou?

Team Kuchyňské nože-nádobí [94.112.133.*]

16.02.2014 11:41

Re: dotaz

Dobrý den, hrubším brouskem obnovíme rovnou linii ostří, poté jemným brouskem upravíme ostří do hladka. To znamená že nejlepší je mít obě. Pokud nemáte nůž už úplně tupí, tak by mohla stačit jen jemná ocilka. S pozdravem Team Kuchyňské nože-nádobí

MTgzMjEwYW
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: